přejít na hlavní menu přejít na kontextové menu

Získat turistické vízum eVisitor

Pro ulehčení vaší práce je formulář každých 10 sekund automaticky ukládán. Na tomto počítači budou Vámi vyplněná data viditelná vždy po zobrazení tohoto formuláře.
Pro tuto funkci musíte mít ve vašem prohlížeči povolen JavaScript a cookies.

Osobní údaje

Jména tak, jak jsou uvedená ve Vašem cestovním pase (bez diakritiky)
"De facto" znamená, že žijete se svým partnerem ve společné domácnosti alespoň 1 rok
Uveďte zemi, ve které máte státní občanství. Později budete uvádět adresu trvalého bydliště.
Upozornění: Neuvádějte číslo PO boxu. Pokud neuvedete adresu bydliště, bude Vaše žádost o vízum považována za neplatnou.

Předchozí návštěva Austrálie

 

Pasové informace

Je důležité aby cestovní pas platil min. 6 měsíců po ukončení platnosti Víza

Zaměstnání / studium

Členové rodiny, kteří NECESTUJÍ s Vámi

 
 

Prokázání finančních prostředků

Všichni návštěvníci musí prokázat, že mají dostatek finančních prostředků na pokrytí veškerých nákladů během svého pobytu v Austrálii.
Jestliže vyplníte NE, Uveďte prosím detaily osoby, která Vás bude finančně podporovat během Vašeho pobytu v Austrálii. Pozn. Tato osoba může být požádána o prokázání schopnosti zajistit Vám tuto podporu.
 
 
 

© 1999 - 2017 STUDYLINE s.r.o., Uhelný trh 9, 110 00 Praha 1,
tel.: 224 233 428, e-mail:
info@studyline.cz, www.Australie-studium.cz